Gordijnstoffen

Goblain heeft een groot aanbod in prachtige gordijnstoffen. Er zijn diverse kwaliteiten van verschillende materialen te vinden. Vooral het aanbod in natuurlijke materialen is groot, zoals linnen, katoen, zijde etc. Bedrukt of in uni. Uiteraard zijn tafstoffen, velours en vele andere materialen aanwezig in de showroom.
Wij leveren stoffen van diverse gerenommeerde stoffenhuizen. Een paar keer per jaar bezoeken we nationale en internationale beurzen om nieuwe collecties samen te  stellen. 

Geplooide gordijnen zijn nog steeds de meest toegepaste manier van confectioneren. Denk daarbij aan een enkele- of dubbele plooi. Uiteraard mag de waveplooi niet ontbreken voor een strakke, moderne uitstraling. Maar ook ingeslagen ringen geven een prachtig uiterlijk aan je gordijn.  De gekozen plooi, samen met de stof en de wijze van ophangen bepaalt uiteindelijk het resultaat. 

Samen met onze stoffeerders zullen wij zorgdragen voor een perfect gordijn voor je woning. Een mooi ophangsysteem mag hierbij niet ontbreken. Er is volop keuze in roeden, roedenrails ,  spankabels, maar ook speciaal door onze vaste smederij vervaardigde smeedijzeren roeden.

IMG_2777.JPG
 
SF-GOR-ginger-17249-v1.jpg
SF-GOR-cinamon-17110-v2.jpg
SF-GOR-cinamon-171032-v3.jpg