9-alu-35MM-C310-CH-jackie-JalCol-804-153

Binnenzonwering

 
Rs0258.jpg

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zorgen voor een moderne, landelijke look in elke woning. Eigenlijk passen ze in elke woonstijl van modern tot klassiek.
Er is veel keuze in diverse uitvoeringen, stofsoorten en prijsklassen. Wij leveren vouwgordijnen van o.a. Inside, Copa en Luxaflex. Verder kunt U van bijna elke stof in ons eigen confectieatelier prachtige vouwgordijnen laten maken. U zult versteld staan van het strakke resultaat.

left_foto_paneelgordijnen.jpg

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen is een product dat zorgt voor strakheid in een hedendaags interieur. Dit wordt vooral geadviseerd bij grote raampartijen en schuiframen. Ze bestaan uit 2 uitvoeringen; Vlakke panelen of panelen met baleinen.  
Paneelgordijnen kunnen ook aangeschaft worden als roomdivider.

 terug

DS_1123.jpg

Rolgordijnen, Facette shades, Duette/ plissé shades, dakraamproducten

Rolgordijnen zijn leverbaar in zeer veel kleuren en uitvoeringen. Van eenvoudig tot strak afgewerkt met een luxe kleurgecoördineerde koof.
Ook leverbaar met screendoeken en zelfs tot een breedte van 4 meter. 

Facette shades combineren de warmte van lamellen uit stof met de eenvoud van een raambekleding die probleemloos omhoog en omlaag gebracht kan worden. Leverbaar in diverse kleuren en afmetingen ( 4-7-14 mm ).

Duette shades hebben een honingraatstructuur die ze zacht en energiebesparend maakt. Leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen.

Plissé shades bestaan uit uit plooistoffen in vele kleuren en stijlen.

Dakraamproducten zijn verkrijgbaar in rolgordijnen, horizontale jaloezieën en plisségordijnen. Wij zijn dealer van velux en Luxaflex.

left_foto_shutters.jpg

Shutters

Shutters zijn verstelbare houten louvreluiken. Zeer duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en isolerend. Maar bovenal zijn ze ontzettend mooi! En zorgen ze voor een perfecte lichtbeheersing, wat de shutter zo uniek maakt.

Ze worden vervaardigd uit de hoogste kwaliteit lindehout. De lamellen zijn volledig verstelbaar naar boven en beneden.
Shutters zijn leverbaar in diverse kleuren, zowel dekkend als beitslakken.

Ze worden vakkundig ingemeten en geplaats door daarvoor speciaal opgeleide monteurs.

left_foto_hor_jaloezieen.jpg

Horizontale jaloezieen en Silhouette shades

  

Aluminium jaloezieën zijn leverbaar in elke denkbare kleur; de diversiteit is enorm. Er zijn lamelbreedtes van 16-25-35-50-70 mm en zelfs ook van 90 mm, wat een moderne look heeft. Alle jaloezieën kunnen desgewenst afgewerkt worden met ladderband.


Houten jaloezieën zijn erg trendy op dit moment. Ze zijn leverbaar in diverse houtsoorten en structuren. Bijvoorbeeld van walnoot , bamboe of eiken en verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. De kleuren Charcoal en black walnut zijn erg populair. 

Er zijn lamelbreedtes van 50-65 mm en zelfs ook van 90 mm. Uiteraard maken ladderbanden in diverse breedten het geheel naar uw design op maat.  


Voor moderne interieurs is er een Fusion design afwerking met rvs!

Silhouette shades zijn licht als zijde , elegant als een gordijn en praktisch als een horizontale jaloezie. De lamellen van zacht textiel draaien tussen twee transparante stoflagen. Verkrijgbaar in vele kleuren en afmetingen (50-75-100 mm).